Studentenbijbaan Kwekerij (6 tot 38 uur + vakantie)

Ben jij op zoek naar een bijbaan die je goed kan combineren met je studie? Vind je het leuk om een divers takenpakket te hebben met veel verantwoordelijkheid? Dan zoeken wij jou!

Onze planten groeien en wij groeien mee!

Dit vind jij leuk om te gaan doen:

Na je schooldag of op zaterdag kom je ons met allerlei voorkomende werkzaamheden op de kwekerij ondersteunen. Je rijdt in ons busje om planten te brengen en te halen bij onze verschillende locaties. Je helpt mee bij het aanvullen van onze voorraad en zorgt ervoor dat alles netjes en schoon blijft. Een diverse bijbaan die gemakkelijk is om te combineren met je studie. Geen dag is bij ons hetzelfde!

Hier herken jij jezelf in:

· je hebt een rijbewijs of bent er mee bezig;

· je bent beschikbaar op zaterdag en/of doordeweeks;

· je bent beschikbaar in schoolvakanties;

· je spreekt de Nederlandse taal.

Dit zoek jij in een baan:

· een baan waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en kan groeien;

· een salaris wat helemaal aansluit op jouw ervaring;

· een groene werkplek in Nieuwerkerk aan den IJssel;

· betrokken collega’s in een gezellig en snelgroeiend familiebedrijf;

· en niet onbelangrijk voor plantenfans zoals wij: korting op planten!

Waar kan je solliciteren?

Herken jij jezelf helemaal in bovenstaand profiel en wil je bijdragen aan de groei van het bedrijf? Solliciteer dan en stuur een mail met jouw cv en motivatie naar sollicitatie@plnts.com. Heb je nog vragen over de functie of het sollicitatieproces? App of bel dan met Sofie van Veen via 06-34634167.

Waar kom je te werken?

Kwekerij Mostert is een bedrijf wat inmiddels al 65 jaar bestaat. Als je bij ons komt werken, kom je terecht in een echt familiebedrijf. Wij kweken diverse kamerplanten die je kunt vinden in Nederlandse en Europese supermarkten, tuincentra en bouwmarkten. Wie weet heb jij wel al een plant van ons in je huis staan.

In 2018 is onze webshop PLNTS online gegaan, een van de grootste online planten shops van Europa! Ook daar verkopen we onze eigen gekweekte planten. Maar ook via 123planten en Bloomique, zo wordt ons familiebedrijf steeds groter en groener! Wij zijn echte doeners en willen met elkaar het verschil maken. Wij hechten als bedrijf veel waarde aan duurzaamheid en nemen dit mee in al onze processen.

Ons bedrijf groeit hard en ons team groeit met ons mee. Wij zoeken mensen die graag met ons mee willen groeien! Bij ons worden nieuwe ideeën omarmd en kun je vooral lekker jezelf zijn. Ben jij klaar voor een nieuwe baan? Als Allround Medewerker ben jij erg belangrijk voor het groeiproces van ons aantal planten!


Tweede Tochtweg 98 | 2913 LS | Nieuwerkerk aan den Ijssel | KvK. 24382557 | BTW. 8151.54.793 | TEL. +0180 632 255
Designed by HLO Creative Design Agency