HR-adviseur bij Flora@Home & Kwekerij MosterT

Help jij mee met het verder uitbouwen van onze HR-organisatie? Houd jij van een afwisselende rol en zelfstandigheid in je werk? En heb je altijd al willen werken bij een van de grootste -én allerleukste- online plantenshops van Europa? Zoek dan niet verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Wij zoeken HR-adviseur voor 24 tot 32 uur per week (uren zijn bespreekbaar)

Dit vind jij leuk om te gaan doen:

Als HR adviseur ben je zelf verantwoordelijk voor de gehele HR- organisatie binnen Kwekerij Mostert en Flora@Home. Je doet dit samen met je HR- collega die naast haar studie meewerkt. Je hebt een hele afwisselende rol waarin geen dag hetzelfde is. Je bent samen met de directie verantwoordelijk voor het personeelsbeleid binnen de organisatie. Daarbij adviseer en ondersteun je de teamleiders bij alle voorkomende HR zaken en vragen. Ook liggen er nog leuke projecten waarmee je aan de slag kan gaan zoals het digitaliseren van de HR werkzaamheden en het opzetten van een OR.

· Je bent verantwoordelijk voor de instroom, het behoud en de ontwikkeling en uitstroom van onze medewerkers;

· Je geeft HR advies aan de directie en teamleiders over arbeidsvoorwaarden, ontwikkeling van medewerkers, werving & selectie, verzuim en organisatieontwikkeling;

· Je bent verantwoordelijk voor het maken van het HR-beleid en zorgt ervoor dat dit geïmplementeerd wordt binnen de organisatie;

· Je bent een aanspreekpunt voor alle vragen van medewerkers;

· Je voert de HR- en salarisadministratie uit;

· Je bent verantwoordelijk voor het verzuimbeleid en begeleiden van medewerkers;

· Je zorgt ervoor dat de HR organisatie meegroeit met de ontwikkelingen binnen het bedrijf en past je werkzaamheden en beleid hierop aan;

· Je bent verantwoordelijk voor de interne nieuwsbrief, stuurt af en toe een kaartje naar collega’s en organiseert de bedrijfsuitjes!

Dit zoeken we in jou!

· Je werkt binnen een groeiende organisatie dus je houdt wel van een uitdaging!

· Je hebt een afgeronde HRM hbo- opleiding;

· Je hebt al ervaring opgedaan als HR-adviseur;

· Je bent een echt HR-allrounder;

· Je kan goed zelfstandig werken en toont initiatief;

· Je bent sociaal en toegankelijk voor onze collega’s.

Dit bieden wij jou!

· een baan waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en kan groeien;

· een salaris wat helemaal aansluit op jouw ervaring;

· veel vrijheid en mogelijkheden voor eigen inbreng;

· een tijdelijke dienstverband met uitzicht op een vast contract;

· 25 vakantiedagen per jaar;

· een groene werkplek in Nieuwerkerk aan den IJssel;

· betrokken collega’s in een gezellig en snelgroeiend familiebedrijf;

· en niet onbelangrijk voor plantenfans zoals wij: korting op planten!

Ben je enthousiast geworden over onze vacature? Solliciteer dan met je cv en motivatie via solliciteren@floraathome.nl. Heb je eerst nog wat vragen? Bel dan met onze HR-adviseur Sofie van Veen via 06-34634167.

Wie zijn wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe groene vingers! Ben jij gek op planten en vind je het heerlijk om tussen al het groen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij, van Flora@home zijn een snel groeiend familiebedrijf en we zijn extra bijzonder. Want je vindt bij ons meerdere E-commerce bedrijven onder 1 (kas) dak. Hierdoor is de ervaring die je opdoet bij ons extra breed. De merken die je in onze kas kan vinden zijn; PLNTS.com, Kwekerij Mostert, 123planten en Bloomique. Met deze plantenbedrijven leveren we planten door heel Nederland en Europa. Zo voorzien we iedereen van een groene touch, zowel thuis als op kantoor. We willen iedereen kennis laten maken met een leuke hobby, het verzorgen en laten groeien van planten!


Tweede Tochtweg 98 | 2913 LS | Nieuwerkerk aan den Ijssel | KvK. 24382557 | BTW. 8151.54.793 | TEL. +0180 632 255
Designed by HLO Creative Design Agency