Simpel onderhoud

Een klein beetje water en zon is alles wat ze nodig hebben om gezond te blijven. Geen ingewikkelde handleiding voor deze planten. Easy.

Schone lucht

Door koolstof en giftige moleculen op te nemen tijdens het zuurstof uitstoten houden ze de lucht fris en schoon. Wat een multitasker!

Lang leven

Onze planten zijn erg duurzaam en gegroeid tot perfectie. Dit zorgt ervoor dat jouw plant stevig is, en klaar is voor een lang en gelukkig leven.

ONZE PLANTEN

Sinds 1961 heeft Mostert de nadruk gelegd op Schefllera-planten. Nu is er een nieuw lid in de familie: de Pannekoekenplant (ook wel Pilea genoemd). Door de hoge vraag naar deze plant groeit de Pilea steeds hoger in het lijstje van onze meest populaire planten. Bekijk onze Instagram om te zien hoe u dit uiteenlopende stukje groen kunt stylen.

Wij hebben 55 jaar ervaring met het groeien van planten, en zijn trots om ons de beste Schefflera groeiers van Europa te noemen. We selecteren en ontwikkelen de mooiste en sterkste types. Ben je al nieuwsgierig naar onze planten? Bekijk ze in onze galerij!

Volg ons op Instagram: @kmnplants

Deel jouw planten met: #mypilea & #myschefflera


Tweede Tochtweg 98 | 2913 LS | Nieuwerkerk aan den Ijssel | KvK. 24382557 | BTW. 8151.54.793 | TEL. +0180 632 255